امروز: جمعه 10 فروردین 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
لینک دوستان
بلوک کد اختصاصی

تحقیق در مورد مسجد آفاق

تحقیق در مورد مسجد آفاق دسته: علوم انسانی
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 15 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 14

40 آفاق تحقیق تحقیق در مورد مسجد آفاق 40 ص دانلود تحقیق در مورد مسجد آفاق 40 ص ص مسجد مسجد آفاق 40 ص مورد

قیمت فایل فقط 19,500 تومان

خرید

توضیحات :

تحقیق در مورد مسجد آفاق در 14 صفحه در قالب Word قابل ویرایش.

بخشی از متن :

مسجد آفاق

این مسجد در سال 1943 میلادی از مقابل توسعه یافت و طرح تكامل آن اجرا شد. هنگامی كه مقادسه از قبیله بنی جماعی از فلسطین به دمشق آمدند و در مسجد ابو صالح اقامت كردند كه در منطقه باب شرقی قرار داشت مرض طاعون در میانشان گسترش یافت و اماماشان ابو صالح به آنان دستور داد كه به سوی كوه ها بروند و در آنجا منتشر شوند .آنها كوه عاصیون را انتخاب كردند و در آنجا اقامت گزیدند كه نهریزید از آنجا عبور می كند.

صالحیه دو قسمت دارد قسمت جنوبی كه ثروت مندان دمشق در آنجا زندگی می كنند و نارنج و لیمو در آن كشت می شود و قسمت شمالی در بالای نهر یزید كه حبوبات در آن كشت می شود و مقادسه در آنجا ساكن شدند وآنجا را آباد كردند .

دیر عمریه از اولین آثار باستانی صالحیه است این بنا پس از مدتی گسترش یافت و مسجد جامع حنالبه را در بر گرفت و پس از آن مسجد جامع جبل است و علت نام گذاری آن این است كه آخرین بنای است كه در مسیر كوه قاصیون قرار گرفت.

پس از احد زنقی به احد ایوبی می رسیم كه در خلال 83 سال برخی مساجد و مقابر در این منطقه به پا داشته شده است و سپس عهد مملوكی است كه نزدیك به 500 سال طول كشید و در این زمان نیز برخی مساجد تاسیسی شد و در نهایت عهد عثمانی است كه در مدت 400 سال حكومت آنها مساجد فراوانی در صالحیه احیا شد و یكی از انها مسجد خانقیر است كه به نام مسجد سلطان سلیم اول در سال 1517 میلادی تاسیس شد.

این بنا تاریخی صحن بزرگی دارد 16 متر عرض و 12 متر طول و عرض آن بیشتر از طول آن است. در وسط چشمه ای است كه از نهر یزید سرچشمه می گیرد. در قسمت جنوبی مسجد، آب ریزگاه هائی هستند كه آب به این قسمتها می آید و درو می زند وبه سوی منبع های بزرگی كه در سمت شمال مسجد سلطان سلیم قرار داشت حركت می كند این مسجد نصف بنا های فعلی مساحت داشت ودر سال 1943 میلادی توسعه یافت. در صحن جامع مقبره هائی وجود دارد كه متعلق به شیح محی الدین عربی و دو پسرش عماد الدین و سعد الدین است و همچنسن عبدالقادر جزائری و شیخ امین الدین خربطی كه نزدیك به 50 سال امام جماعت مسجد بود و همچنین تعداد زیادی از زوار و امیر حجاج شام و تعداد از شخصیت های بزرگ وزرا فرمانروایان سوریه و راشد پاشا در این مكان دفن شده اند.

بناء این مسجد به شیوه عثمانی است.

محی الدین عربی ابتدا در بلاد آندولس ساكن بودو پس از رحلت ابو عبدالله طاعی از آلندولس به قاهر و از آنجا به سوره و بلاد شام رفت و در آنجا باقی ماند. 622 جلد كتاب نوشت كه بسیاری از آنها از زندگی خودش فراتر رفت و مهمترین آن كتاب فتوحات است كه سیره این مرد بزرگ را حكایت می كند در سال 1943 میلادی و در زمان حاكمیت فرانسه اهالی خیر منطقه برای توسعه مسجد دست به كار شدند و در جنوب مسجد كبیر مسجد دیگری ساختند.

این مسجد جز در روزهای جمعه و ماه رمضان باز نمی شودودر مسجد كوچك نماز بر پا می شود. كه امام مسجد استاد رضوان آن را به مدت حدود یك ساعت بر پا می دارد . در مسجد كبیر نماز طراویج كامل خوانده می شود كه آنرا استاد معروف محمد نظر كه هر روز یك جز قرآن رامی خواند برپا می كند نماز حدود 2 ساعت و نیم طول می كشد.

كردند واونها باعث شدند كه اون تفكرات و تجربیات بزرگترها در واقع فراگیر بشوددر سطح جامعه و هم منتشر بشوددر كل عالم، اگر مراجعه كنیم به همین مبحث می بینیم كه پیامبر ما هم نزدیك به جوانان مبعوث به رسالت شد ویعنی در سن 40 سالگی خوب می شود فرد 70 ساله را هم می شود كه مملو از تجربه است اما نقطه نقطه ای است كه هم جوانان با اون تلاقی دارند و هم پیرمردان یعنی سن 40 سال به بالا.

می خواهم بگویم كه بدون این موتور، موتورمحركه در واقع حركتی در سطح جوامع دیده نشده در انقلاب ما هم دقیقا همین جور است تو جنگ ما هم اینجور است درست است كه فرماندهان عالی رتبه كه اون موقع هم بخش اعظمشان جوان بودند و حتی رهبران مسن جامعه فكر میكردند و بر اساس اطلاعاتشان و نظریات دینی و تفكرات ایدئولوژیهای موجود تصمیم می گرفتندو ابلاغ می كردند اما جنگ را در واقع جوانان اداره می كردند.

لذا وقتی ما دیدم كه بسیج وارد در واقع عرصه جنگ شد وقتی می گوئیم بسیج یعنی جوانان گرچه پیران هم در اون بودند ولی اساس جوانان بودند نسبتش اصلاً قابل مقایسه نیست بسیار حضور جوانان به لحاظ كمیت و تعداد بیشتر از مسنها بوده بیشتر بوده و این خودش نشان دهنده این است كه اینها بودندكه جنگ را جالب این است كه در جنگ ما با آن ویژگی كه داشت یك اتفاق دیگر هم افتاد یعنی این شد كه انقلابیون كه همانا قسمت اعظماششان جوانان بودندآنها هم وارد عرصه شدند .

در جنگ فرمانده لشگرها را به عهده گرفتند جالب این است كه اونها از نیروهای سنتی رزمنده مثل ارتش بسیار عزیزمان از اونها جلو زدند وتو عملیاتها ما دیدیم كه این نیروها هستند كه حتی پر انرژی تر از نیروهای سنتی جنگ جو و خوب ما جبهه ها را اداره میكنندو با اون 35 كشور حمایت كننده و با خود عراق مبارزه می كنند.

با درایتی كه امام راحل به خرج دادند كه این داریت ایشان در واقع قبل از شروع جنگ تحمیلی بود و اون هم فرمان تشكیل ارتش 20 میلیونی در آذر ماه سال 1358 بود شاید در اون زمان خیلی از نظریه پردازان و مسئولین كشور ما به خوبی و به طور عمیق این فرمان حضرت امام را مبنی بر تشكیل ارتش 20 میلیونی كمتر متوجه شدند. ولی همه مردم ما شاهد بودندكه بعد از جنگ و آغاز جنگ تحمیلی و شروع دفاع مقدس نیروهای مردمی به صورت خود جوش و در غالب مردمی و سازماندهی مردمی به سمت جبهه ها هجوم بردند و كم كم ارتش 20 میلیونی شكل خودش را پیدا كرد.

قیمت فایل فقط 19,500 تومان

خرید

برچسب ها : مسجد آفاق , تحقیق در مورد مسجد آفاق , دانلود تحقیق در مورد مسجد آفاق , مسجد

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر